Hirdetés

festomuvesz.lap.hu / Figuratív festészet

Figuratív festészet

Festőművész Győr

Bács Emese festményei

Élethű lovas festmények

A nevem Bojtor Verabella Kortárs képzőművész vagyok. SZentendrén élek, ez a blogom . Különböző technikákkal alkotok festek lajjal vászonra,-fára,.Akvarellel temperával papírra, vagy akrillfestékkel bármire .13 éve dolgozok mint festő-grafikus.A munkáimat mutatom be a blogomban,pár mondattal és fotókkal. Itt lehet értsüni a kiállításaimról és egyéb életesményemről( könyvkiadás ,alkotótábor) is .

Festmények, Grafikák, cerúzarajzok, olajkép és fotók.

csató józsef festményei

a művész honlapja

"Számomra a festés lehetőség arra, hogy megmutassam a formán túl a lényeget, láttatni a lényeget a formában, álmodni vágyakat, titkokat, mindezt a Magam Módján."

Fecsó Andrea festőművész

kortárs festőművész, 2010. Derkovits ösztöndíjas

Horváth Dániel festőművész

Igaz Gyula festőművész

Király Gábor festőművész oldala

Spray,- Aquarel, -Olaj festmények

Nagy Géza táj nélküli tájképeket fest. A táj egymáshoz való nagy színtömegeit hasonlítja össze. Sajátos módon töredezetten lehet érzékelni a táj és festő egyfajta perspektivikus viszonyát a vásznon. Bár az eredeti helyszín átíródik, lassan a festő belső víziójává válik az egyre ismertebb helyszín, és a képek alapvetően megőrzik a megfigyelés kezdeti alapélményét.

Olajfestmények, egyedi grafikák, sorszámozott, kézzel készített iparművészeti alkotások, vadászok, a flóra és fauna szerelmesei és mindazok számára, akik rohanó világunkban sem szaladnak el, az igazi értékek mellett, szeretik a minőséget és időt tudnak szánni, a szürke mindennapok mellett, a szépre, az ünnepire...

kortárs festőművész, olaj, vászon, papír, kollázs

Somogyi Márton festőművész, restaurátor oldala

Szabó Katalin a Soproni Képzőművészeti Társaság tagja

egyedi festmények, grafikák, megrendelés fotó alapján, lakberendezés, tervezés

Képek, festmények, képzőművészeti alkotások, kinek mit jelent? Ki hogyan látja? Érzelmeink tükre, de nem csak számunkra, hanem tükör a szemlélődő számára is. Festékek, színek, csak egy anyag. Mit jelentenek számunkra, csak az elmult életünk határozza meg, szimbólikus jelentőségük van. Színszimbólika, piktogramm, jelzőtáblák, szivecske, hívó kéz.... ezek között élünk. Ezeket az érzéseket próbáljuk

kortárs festészet és szobrászat

festömuvész

Meghatározás:

Ez az oldal magyar kortárs festőművészekkel és munkásságuk bemutatásával foglalkozik. Kellemes böngészést kívánok!

Ez az oldal magyar kortárs festőművészekkel és munkásságuk bemutatásával foglalkozik. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Figuratív festészet
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés